Vind een yoga Retreat buiten Europa.

Je kunt een yoga retreat binnen Europa boeken zoals een yoga Retreat Nederland of een yoga en ayurveda retreat Spanje, maar buiten Europa heb je nog meer mogelijkheden. Met veganistische maaltijd mogelijkheden.
Zo zijn er binnen Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Noord-Amerika en zelfs het Midden-Oosten mogelijkheden een yoga retreat te volgen.

book yoga retreats banner

spadreams yoga banner

Yoga retreats in Azië

Verre weg de meeste yoga- en ayurveda retreats worden in Azië aangeboden.
Boek bijvoorbeeld een yoga retreat India, Thailand, Indonesië, Vietnam of Nepal. Voor diegenen die eens van echte stilte en avontuur willen genieten. Je kunt een yoga retreat Nepal combineren met een bezoek aan het Himalayagebergte. Sportievelingen doen een trekking Nepal.


Yoga retreat Afrika boeken

Boek een yoga retreat Marokko of Mauritius. Te combineren met een Ayureda retreat en kuurprogramma.


puur en kuur yoga banner

Yoga Retreat Noord-Amerika

Indien je wel eens een inspirerende yoga vakantie wil boeken in Noord-Amerika, is een yoga retreat Mexico wat voor jou. Bij Puur en Kuur boek je een yoga- en wellnes retreat Mexico met vegan concept. Een all inclusive yoga retreat met veganistische maaltijden.

yoga meditatie op het strand

Yoga retreat Midden-Oosten

Niet iedereen staat te springen om naar het Midden Oosten af te reizen voor een yoga retreat. Maar die mogelijkheid is er wel. Boek bij Puur en Kuur een Yoga retreat Dubai en verblijf in een luxe wellness resort.

Yoga Retreat Zuid-Amerika

Combineer een yoga retreat met een unieke natuurervaring. Boek een yoga retreat Costa Rica en verblijf in een Eco- en wellness resort. Vind hier spirituele verbondenheid en word eens met de prachtige natuur. Genieten in één van de mooiste yoga resorts van Zuid-Amerika.
Met mogelijkheden veganistische vakantie

yoga vakantie op wit zandstrand

spadreams yoga banner